PALVELUT JA HINNASTO

Fysiostartti 30 min,

15 €

Perinteisen fysioterapian ja valmennuksellisen fysioterapian/personal traningin alkutapaaminen/kartoituskäynti. Kerro tarpeistasi ja toiveistasi ja kysy mieltäsi askarruttavista asioista. Teemme tapaamisen pohjalta suunnitelman jatkosta. 

Fysioterapia/personal training,  
45 min, 50 €
60 min, 65 €

Jatkokäynnit alkutapaamiselle, jotka mahdollistavat yksilöllisen ohjauksen toteutuksen ja harjoitusten optimoinnin juuri sinulle. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä varmistamme uusien ärsykkeiden riittävyyden tavoitteidesi saavuttamiseksi. Myös motivaation ylläpito helpottuu, kun teemme harjoittelusta sinun näköistäsi.

Hieronta, 
30 min, 30 € 
45 min, 40 €
60 min, 50 €

Lihasta muokkaavaa tai rentouttavaa pehmytkudoskäsittelyä. Katso koko hinnasto täältä.

Kinesioteippaus

  • Erillisinä palveluna yksi teippaus 15min 15€

  • Erillisenä palveluna useampi teippaus 30min 25€

  • Fysioterapian yhteydessä lisäpalveluna 5€

Fysioterapeutin konsultaatio etänä

(ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostilla)

Erillisenä palveluna sekä fysioterapian jatkoseurantana 

  • 30min 32€

  • 45min 42€

epassi_logo_full_color1_edited.png

Hyvinvointistudio Divinolla fysioterapia ja hierontapalvelut myös ePassilla!

Harjoitusohjelma,

36 €

Harjoitusohjelma kirjallisena harjoittelun tueksi. Omatoiminen harjoittelu yhteisten tapaamisten lisäksi tukee kehittymistäsi ja tavoitteidesi saavuttamista. Tavoitteiden mukaan myös viikko- ja kausisuunnitelmat.

PERINTEINEN FYSIOTERAPIA

Fysioterapia sisältää oireiden syiden selvittämisen haastattelun ja tutkimisen pohjalta sekä ongelmanratkaisun aktiivisen ja/tai manuaalisen fysioterapian keinoin. Työssäni pyrin auttamaan ihmisiä selviämään arjessa mahdollisimman kivuttomasti ja tekemään rakastamiaan asioita, vaikka se vaatisi kovaa työtä ja erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani ihmisenä ja ratkaista heidän ongelmansa mukauttamalla vaihtoehdot heidän tilanteeseensa ja elinympäristöönsä sopivasti.

VALMENNUKSELLINEN FYSIOTERAPIA

Haluan tarjota asiakkailleni liikkumisen ilon turvallisesti sekä mahdollisimman tehokkaasti. Yhdistämällä fysioterapian sekä yksilöllisen, valmennuksellisen ohjauksen on mahdollista paneutua liikkumiseesi syvällisesti, mutta myös niin, että treenikokemus on sinulle taattu. Minusta saat valmentajaksesi avoimen ja huolellisen ihmisen, joka auttaa sinua löytämään sisäisen motivaatiosi sekä oman tapasi liikkua. Todistan sinulle, että tehokas liikkuminen on paljon muutakin kuin pelkkää hikeä ja hengästymistä.

RYHMIEN OHJAUKSET, YRITYSKÄYNNIT & LUENNOT

Erilaiset ryhmät tarjoavat osallistujille mahdollisuuden sosiaaliseen verkostoitumiseen sekä vertaistukeen, tai tiivistää jo olemassa olevaa ryhmää entisestään. Parhaimmillaan ryhmä innostaa ja motivoi osallistujia yhdessä tekemisen merkeissä. Haluatteko ohjauksen valmiille ryhmälle vai perustaisimmeko uuden kiinnostuksenne mukaisesti? Kysy tarjous ryhmätapaamisista! 

Myös luennot ja yrityskäynnit järjestyvät, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!