IMG_20210204_175439_edited.jpg
ESITTELY

Toimin yrittäjänä fysioterapia- ja personal trainer asiakkaiden parissa. Osaamiseni perusta on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, johon yhdistän personal trainingin näkökulmaa asiakkaideni tavoitteiden mukaisesti. Ajatukseni on tuoda valmennuksellinen fysioterapia lähelle terveys- ja kuntoliikkujia. Jokainen liikkuja on yksilöllisen ohjauksen arvoinen!

Yritykseni arvojen mukaisesti huomioin asiakkaani yksilöinä ja kokonaisuuksina. Ohjauksessani yhdistyy liikkumisen lisäksi myös palautumiseen ja psyykkiseen valmennukseen liittyvät asiat ravintoa unohtamatta.

Olen työskennellyt aiemmin kaupallisessa kuntokeskuksessa ja hankkinut kokemusta urheilijoiden kanssa työskentelystä toimimalla fysiikkavalmentajana. Kehitän osaamistani jatkuvasti kouluttautumalla ja opiskelemalla työn ohessa. Työnkuvaani tukee osaltaan myös verkostoituminen muiden terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa.

Ohjaajana ja valmentajana olen rauhallinen, päämäärätietoinen ja asiakasta osallistava. Uskon aktiiviseen terapian toteutukseen sekä kehon ja mielen yhteyden optimointiin. Arvostan työssäni ihmislähtöistä lähestymistä sekä luottamusta asiakkaani ja itseni välillä. Mielestäni parhaat tulokset saavutetaan valmentajan ja asiakkaan saumattomalla ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä, pilke silmäkulmassa!

Toimipisteeni on pääsiasiassa Hyvinvointistudio Divino. Kuntosaliohjausta kaipaavalle voimme sopia tapaamiset myös Kauppi Sports Centeriin.

KOULUTUS

Fysioterapeutti, Savonia AMK

 

Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan 1, OMT -klinakka Kokkola
 

FAF Personal Trainer, Fysioline Academy of Finland

 

Liikuntapsykologian perusteet, Jyväskylän Yliopisto

 

Psyykkinen valmennus 1,

Jyväskylän Yliopisto

 

Ryhmäilmiöt liikunnassa 1,

Jyväskylän yliopisto

 

Liikunta- ja terveyskäyttäytymisen edistäminen, Jyväskylän Yliopisto
 

Teippauksen perusteita -kurssi, Savonia AMK

Liikunnanohjauksen peruskurssi,

Varalan Urheiluopisto